BULAŞIKÇI YETİŞTİRME PROGRAMI

1 - Servis Departmanı ve Önemi - 1 Saat
2 -  Bulaşıkçı (Steward)  Kimdir? Görev Tanımı Nedir?- 1 Saat
3 -  Bulaşıkçının Görev ve Sorumlulukları -  2 Saat
4 - Bulaşıkçının Sahip Olması Gereken Nitelikler - 1 Saat
5 - Kişisel Hijyen ve İşe Hazırlık - 1 Saat
6 - Serviste Kullanılan Malzemeler ve Özellikleri - 4 Saat
7 - Çalışma Alanının Temizliği ve Düzenlenmesi -  2 Saat
8 - Bulaşıkların Katı ve Sıvı Atıklardan Arındırılması - 1  Saat
9 -  Bulaşıkların Gruplandırılması ve İstiflenmesi  - 1  Saat
10 -Bulaşıkların Makinada Yıkanması -  1  Saat
11- Bulaşıkların elde yıkanması -  1 Saat
12 - Yıkanan Malzemelerin Kurulanması ve İstiflenmesi -  2 Saat
13 -  Büyük Bulaşıkların Yıkanması, Kurulanması ve İstiflenmesi -  2  Saat


GÜSEM BANKA HESAP BİLGİLERİ

Hesap Adı: G.Antep Üniversitesi Döner Sermaye Saymanlığı
Banka/Şube: Halkbank-Uydu Şubesi
IBAN NO: TR 20 0001 2001 3380 0080 0000 07
Not: Lütfen ödemelerinizde Ad Soyad, TC Kimlik No, Kurs Adı belirtiniz.
ÖNEMLİ UYARI Bankacılık uygulamalarından biri olan FAST yoluyla ödeme yapmayınız!!!
Sadece Havale veya EFT yöntemini kullanınız.

E-Posta Bültenimize Abone Olun

Yeni sertifika programları ve duyurulardan haberdar olun, indirimlerden faydalanın.