BULAŞIKÇI YETİŞTİRME PROGRAMI

1 - Servis Departmanı ve Önemi - 1 Saat
2 - Bulaşıkçı (Steward) Kimdir? Görev Tanımı Nedir?- 1 Saat
3 - Bulaşıkçının Görev ve Sorumlulukları - 2 Saat
4 - Bulaşıkçının Sahip Olması Gereken Nitelikler - 1 Saat
5 - Kişisel Hijyen ve İşe Hazırlık - 1 Saat
6 - Serviste Kullanılan Malzemeler ve Özellikleri - 4 Saat
7 - Çalışma Alanının Temizliği ve Düzenlenmesi - 2 Saat
8 - Bulaşıkların Katı ve Sıvı Atıklardan Arındırılması - 1 Saat
9 - Bulaşıkların Gruplandırılması ve İstiflenmesi - 1 Saat
10 -Bulaşıkların Makinada Yıkanması - 1 Saat
11- Bulaşıkların elde yıkanması - 1 Saat
12 - Yıkanan Malzemelerin Kurulanması ve İstiflenmesi - 2 Saat
13 - Büyük Bulaşıkların Yıkanması, Kurulanması ve İstiflenmesi - 2 Saat
GÜSEM BANKA HESAP BİLGİLERİ
Banka/Şube: Halkbank-Uydu Şubesi
IBAN NO: TR 20 0001 2001 3380 0080 0000 07
Not: Lütfen ödemelerinizde Ad Soyad, TC Kimlik No, Kurs Adı belirtiniz.