Hemen Başvur

BULAŞIKÇI YETİŞTİRME PROGRAMI

1 - Servis Departmanı ve Önemi - 1 Saat
2 -  Bulaşıkçı (Steward)  Kimdir? Görev Tanımı Nedir?- 1 Saat
3 -  Bulaşıkçının Görev ve Sorumlulukları -  2 Saat
4 - Bulaşıkçının Sahip Olması Gereken Nitelikler - 1 Saat
5 - Kişisel Hijyen ve İşe Hazırlık - 1 Saat
6 - Serviste Kullanılan Malzemeler ve Özellikleri - 4 Saat
7 - Çalışma Alanının Temizliği ve Düzenlenmesi -  2 Saat
8 - Bulaşıkların Katı ve Sıvı Atıklardan Arındırılması - 1  Saat
9 -  Bulaşıkların Gruplandırılması ve İstiflenmesi  - 1  Saat
10 -Bulaşıkların Makinada Yıkanması -  1  Saat
11- Bulaşıkların elde yıkanması -  1 Saat
12 - Yıkanan Malzemelerin Kurulanması ve İstiflenmesi -  2 Saat
13 -  Büyük Bulaşıkların Yıkanması, Kurulanması ve İstiflenmesi -  2  Saat


GÜSEM BANKA HESAP BİLGİLERİ

Hesap Adı: G.Antep Üniversitesi Döner Sermaye Saymanlığı
Banka/Şube: Halkbank-Uydu Şubesi
IBAN NO: TR 20 0001 2001 3380 0080 0000 07
Not: Lütfen ödemelerinizde Ad Soyad, TC Kimlik No, Kurs Adı belirtiniz.
ÖNEMLİ UYARI Bankacılık uygulamalarından biri olan FAST yoluyla ödeme yapmayınız!!!
Sadece Havale veya EFT yöntemini kullanınız.

BAŞVURU YAP

BULAŞIKÇI YETİŞTİRME PROGRAMI için T.C. Kimlik Numaranızı yazarak başvuruya başlayınız.

NASIL BAŞVURU YAPABİLİRİM?
Videoyu izlemek için tıklayınız.

BAŞLAMADAN ÖNCE;
belgelerinin dijital kopyalarını sisteme yüklemek üzere hazırlayınız.




E-Posta Bültenimize Abone Olun

Yeni sertifika programları ve duyurulardan haberdar olun, indirimlerden faydalanın.