CV Hazırlama ve İş Görüşme Teknikleri

Programın Adı:

CV HAZIRLAMA VE İŞ GÖRÜŞME TEKNİKLERİ

Eğitimci veya Eğitimcilerin Adı:

Öğ.Gör.Bilal ERDOĞAN

Eğitimin Türü (Online-Yüz yüze ?)

Pandemi sebebiyle Online

Programın Hedef Kitlesi

Öğrenciler, personeller ve ilgilenenler.

Eğitimin Yeri

(Online ise Zoom Platformu)

Programın Amacı:

Program kapsamında kursiyerler,  Etkili CV Hazırlama tekniklerini öğretmek ve kavratmak, etkili  CV hazırlayarak kullanılması ve beden dilini doğru kullanma gibi konularda detaylı bilgi sahibi olacaktır. Yine program kapsamında iş görüşmesi/mülakatlarda uyulması gereken usul ve esaslar  ayrıntılı anlatılabilecektir.

Eğitime Kimler Katılabilir?  Başvuru İçin Önkoşul Durumu):

En az lise mezunu olan kişiler

Bu Programın Önemi:

Mezuniyeti ne olursa olsun iş arayanları sahaya hazırlamak için CV hazırlama ve iş görüşmesi tekniklerini öğrenerek daha etkin ve özgüveni kazandırma.

Program Sonu Elde Edilecek Kazanımlar:  (Bu kursun kişiye sağlayacağı avantajlar nelerdir?)

CV Hazırlama ve İş görüşme tekniklerini öğrenme.

Programın Toplam Saati:

3 hafta / haftada 2 gün /günlük 2 saat/Toplam 12 saat

Program İçeriği:

Program kapsamında kursiyerlere,  Etkili CV Hazırlama tekniklerini öğretmek ve kavratmak, etkili  CV hazırlayarak kullanılması ve beden dilini doğru kullanma gibi konularda detaylı bilgi sahibi olacaktır.Kursiyerlere uygulamalı CV hazırlama ve  hazır programları  tanıtma ve kullanma uygulamaları.Yine program kapsamında iş görüşmesi/mülakatlarda uyulması gereken usul ve esaslar  ayrıntılı anlatılacak ve  mental uygulamalarla kursiyerlere deneyim ve özgüven kazandırılması.

Verimlilik Açısından Programa katılabilecek  Kişi sayısı

Max: 30 kişi