GASTRONOMİ ve MUTFAK KURSLARI
1. Anne-Çocuk Tatlı-Çikolata Eğitimi/Kursu :
Toplam Ders Saati: 16 Saat (4 Gün) Kurs Ücreti: 400.00₺
İçerik: Çikolata Temperleme, Beyoğlu Çikolatası, Frambuazlı Çikolata, Bademli Çikolata, Fıstıklı Çikolata, Naneli Çikolata, Çikolatalı Kek
2. Taze Makarna Eğitimi/Kursu/Workshop :
Toplam Ders Saati: 8 Saat (2 Gün) Kurs Ücreti:225.00₺
İçerik Sebzeli el yapımı taze makarna, erişte, spagetti, noddle, ravioli
3. Saray Yemekleri Eğitimi/Kursu/Workshop :
Toplam Ders Saati:16 Saat (4 Gün) Kurs Ücreti:600.00₺
İçerik: (Piliç Topkapı, Ballı Mahmudiye, Peynir Külbastı, Közlenmiş Domates Çorbası,
Bademli Sultan Çorbası, Elma Dolması, Tarçınlı Cevizli Paluze, Helva-i Hakani)
4. Deniz Ürünleri Eğitimi/Kursu/Workshop :
Toplam Ders Saati:8 Saat (2 Gün) Kurs Ücreti: 400.00₺
İçerik: Balık, Deniz Kabukluları, Paella
5. Dünya Sosları Eğitimi/Kursu/Workshop :
Toplam Ders Saati:16 Saat (4 Gün) Kurs Ücreti: 600.00₺
İçerik:Salata Sosları: Sezar, Vinegret, Gribish, Dip Soslar: Ranch, Barbekü, Mayonez, Acı, Diğer Soslar: Velaute, Hollandeise, Tartar, Avakado, Kokteyl, Remaulade, Portakallı Domates, Pesto, (Toplamda 16 Sos)
6. Çikolata Eğitimi/Kursu/Workshop :
Toplam Ders Saati:8 Saat(2 Gün) Kurs Ücreti: 400.00₺
İçerik: Beyoğlu Çikolatası, Frambuazlı Çikolata, Bademli Çikolata, Fıstıklı Çikolata
- Kontenjanlar 15 Kişiliktir.
- Kurslar Hafta Sonları 13:30/17:30 Saatleri arasında gerçekleştirilecektir.
- Eğitimler Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Uygulama Mutfağında
gerçekleştirilecektir.
- Katılımcılara Katılım Belgesi verilecektir.
- Kurs başladıktan sonra ücret iadesi kesinlikle yoktur.
- Ön kayıt oluştururken mezuniyet ksımına hangi kursu seçeceğinizi yazınız.
GÜSEM BANKA HESAP BİLGİLERİ
Banka/Şube: Halkbank-Uydu Şubesi
IBAN NO: TR 20 0001 2001 3380 0080 0000 07
Not: Lütfen ödemelerinizde Ad Soyad, TC Kimlik No, Kurs Adı belirtiniz.