Genel İngilizce Dil Kursu A1

GENEL İNGİLİZCE A1 (Temel)

Haftalık Ders Saati: 6 saat
Hafta Sayısı: 12 hafta
Ders Günleri:  Çarşamba, Cuma - Haftasonu
Ders Saatleri: Hafta içi : 17:00'da  - Hafta sonu: 13:00'da başlayacak
Toplam Ders Saati: 72 SAAT

AVRUPA DİL DOSYASI SEVİYESİ

TARİH

HAFTALIK DERS SAATİ

HAFTA SAYISI

TOPLAM DERS SAATİ

ÜCRET

900.00TL

NOT: Sınıflarımız 20 kişiliktir. Katılımcı sayısı 10’a ulaşması halinde kurs açılacaktır.

Üniversitemiz personeli ile öğrencilerine % 20 indirim uygulanacaktır.

Eğitim kullanılacak kitap ve diğer dökümanlar Kursumuz tarafından temin edilecektir.

Online kayıt oluştururken hangi seviyeden başlamak istediğinizi lütfen belirtiniz.

A1 temel düzeyde hafta içi ve haftasonu olarak iki sınıf açılacaktır.

KESİN KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR

EĞİTMEN HAKKINDA

Yönetici

Admin