IELTS Sınavı Hazırlık İngilizce Kursu

KURS BAŞLANGIÇ TARİHİ:  08.02.2020

KESİN KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR. KAYIT İÇİN GÜSEM MERKEZE GELMENİZ GEREKMEKTEDİR.

1-KURSUN AMACI :İngilizce öğrenmiş veya öğrenmekte olan öğrencilerin IELTS sınavına hazırlanmaları için dil eğitimlerinin desteklenmesi; okuma, yazma ve konuşma  becerilerinin  sınıf ortamında öğretmen ve sınıf arkadaşlarıyla etkileşime girme şansı sayesinde geliştirilmesi. Özellikle 21. yüzyılda kişilerin kendilerini rahatça ifade etmesi beklendiğinden bu konuda eksiği olan veya pratik yapma fırsatı bulamayan kişiler için gerekli ortam, İngilizce dilbilgisi, kelime bilgisi ve telaffuz becerilerinin yurt dışında akademik çalışma yapmak amacıyla IELTS sınavına hazırlanmalarının sağlanması.

2-KURSUN ÖNEMİ : Gaziantep’te birçok İngilizce kursu bulunmasına rağmen YLYS öğrencilerinin bu şehirdeki en üst ve en yetkin dil kurumu olarak gördükleri üniversitemize sıkça gelerek kurs taleplerini dile getirmişlerdir. Ayrıca pek çok öğrenci bu programla üniversitemizin akredite olmuş Yabancı Diller Yüksekokulu ekibinin işbirliği sonucunda ortaya çıkan bu kurs ülkemiz, şehir, üniversite ve bölge açısından dikkate değerdir.

3-EĞİTİM SÜRESİ  : 12 hafta; haftada 18 saat

4-BEKLENEN KATILIMCI SAYISI : Her sınıfta en fazla 20

5-BAŞVURU ŞARTLARI :

6-KURS ÜCRETİ : 1150,00 TL

7-PROGRAMDA DERS VERECEK EĞİTMENLER:

Öğr. Gör. Z. Deniz DURDU

Öğr.Gör. Nilüfer EVİŞEN