Hemen Başvur

İstediğim Yemeği Şimdi Ben Yapıyorum

Kursun Adı:  İSTEDİĞİM YEMEĞİ ŞİMDİ BEN YAPIYORUM
Eğitimcinin Adı: Ali Nadir ZEYREK - Metin SÜRME
Eğitimcinin Sosyal Medya Hesapları   
Eğitimin Türü (Online-Yüzyüze ?) Yüzyüze 
Eğitimin Hedef Kitlesi İlköğretim öğrencileri
Son Başvuru Tarihi: 30/10/2021
Eğitim Takvimi Cumartesi- Pazar 09-00- 17:00                                                                                                      
Eğitimin Yeri Gaziantep Üniversitesi Turim ve Otelcilik MYO
Eğitim Sonunda Sınav Yapılacaksa:                           Sınav Tarihi:  -
Kursun Amacı: Günümüzde, başta geleceğimizin teminatı çocuklar olmak üzere herkese hizmet veren fast food sektörünün sebep olduğu beslenme problemleri kabul edilen bir gerçek halini almıştır. Bu kurs kapsamında hedef kitlemiz olan çocukların ve gençlerin özellikle ilgi gösterdikleri yiyeceklerin daha sağlıklı ve pratik şekilde hazırlanabileceğinin gösterilmesi aynı zamanda bunu evinin mutfağında en güvenli şekilde ve eğlenerek çocuklara nasıl hazırlatılabileceği konusunda uygulamalı ve teorik eğitim verilmesi amaçlanmaktadır.
Kendi istediği sağlıklı yemekleri kendileri hazırlayan çocuk ve gençler bu sayede hem eğlenecekler hem de özgüven kazanarak daha önü açık bir nesil yetiştirilmesine katkı sağlayacaklardır. Şu bir gerçektir ki her yeni nesil kendisinden önceki neslin kendilerine aktardıkları bilgi ve deneyimlerin üzerine bir şeyler katarak yetişmektedir, bu da demek oluyor ki kendi öz bakımını gerçekleştiren bireyler kendinden sonraki neslinde yetişmesine katkı sağlayacaktır.
Eğitime Kimler Katılabilir? (Başvuru İçin Önkoşul Durumu):  7-15 YAŞ GRUBU
Kursun Önemi: Zorlama ve baskıyla değil eğlenerek daha sağlıklı beslenen, kendi yemeğini kendisi yapabilen, özgüven sahibi, bireylerin yetişmesine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen İSTEDİĞİM YEMEĞİ ŞİMDİ BEN YAPIYORUM eğitimleri kapsamında; Gaziantep Üniversitesi Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu Uygulama Mutfağında uygulamalı eğitim olarak yürütülecektir.
Kurs Sonu Elde Edilecek Kazanımlar:  (Bu kursun kişiye sağlayacağı avantajlar nelerdir?) • Mutfak aletlerinin tanıtılması ve bunların çocuklar tarafından güvenle kullanımı, sağlıklı ve eğlenceli sebze pişirme yöntemleri, gazlı içecekler yerine sağlıklı içecek ve şerbet hazırlama yöntemleri, yemek öncesi ve sonrası temizlik alışkanlıklarının eğlendirerek öğretilmesi gibi avantajlar sunulması hedeflenmektedir. 
Kurs Saati: 32
Kurs İçeriği:  • Mutfak aletlerinin tanıtılması ve bunların çocuklar tarafından güvenle kullanımı
• Sandviçler ve sandviç hazırlama yöntemleri
• Yumurtalar ve yumurta sunumları
• Makarna hamurları ve taze makarna hazırlama
• Pizza hazırlama
• Köfteler ve sağlıklı köfte yapımları
• Sağlıklı ve eğlenceli sebze kızartma yöntemleri
• Gazlı içecekler yerine sağlıklı içecek ve şerbet hazırlama yöntemleri
• Ev dondurması yapımı
• Yemek sonrası temizlik alışkanlıklarının eğlendirerek öğretilmesi
Kursta Kullanılacak Programlar  
Kurs Açmak İçin Gereken Asgari Katılımcı Sayısı: 15
Kurs Ücreti: 750 TL
Programda Ders Verecek Eğitmenler: Öğr. Gör. Ali Nadir ZEYREK - Öğr. Gör. Dr. Metin SÜRME

GÜSEM BANKA HESAP BİLGİLERİ

Hesap Adı: G.Antep Üniversitesi Döner Sermaye Saymanlığı
Banka/Şube: Halkbank-Uydu Şubesi
IBAN NO: TR 20 0001 2001 3380 0080 0000 07
Not: Lütfen ödemelerinizde Ad Soyad, TC Kimlik No, Kurs Adı belirtiniz.
ÖNEMLİ UYARI Bankacılık uygulamalarından biri olan FAST yoluyla ödeme yapmayınız!!!
Sadece Havale veya EFT yöntemini kullanınız.

BAŞVURU YAP

İstediğim Yemeği Şimdi Ben Yapıyorum için T.C. Kimlik Numaranızı yazarak başvuruya başlayınız.

NASIL BAŞVURU YAPABİLİRİM?
Videoyu izlemek için tıklayınız.

BAŞLAMADAN ÖNCE;
belgelerinin dijital kopyalarını sisteme yüklemek üzere hazırlayınız.




E-Posta Bültenimize Abone Olun

Yeni sertifika programları ve duyurulardan haberdar olun, indirimlerden faydalanın.