KOMİ YETİŞTİRME PROGRAMI

1- Servis Departmanı ve Önemi  - 1 Saat
2- Komi Kimdir? Görev Tanımı Nedir? - 1 Saat
3-Kominin Görev ve Sorumlulukları - 2 Saat
4- Kominin Sahip Olması Gereken Nitelikler -1 Saat
5- Etkili İletişim - 1 Saat
6- Kişisel Hijyen ve İşe Hazırlık - 1 Saat
7- Serviste Kullanılan Malzemeler - 2 Saat
8- Servant Türleri ve Servantların Servise Hazırlanması - 3 Saat
9- Masalar, Masa örtüleri ve Masa düzenleri - 3 Saat
10- Masaüstü Servis Takımları, Temizlenmesi, Hazırlanması ve Servise Sunulması -1 Saat
11- Kuver ve Kuver Türleri - 2 Saat
12- Serviste Kullanılan Arabalar ve Kullanım Şekilleri ve Servise Hazırlanması - 2 Saat
13- Müşteri Masasına İlk Servis, Yiyecek ve İçeceklerin Servis İçin El ile Taşınması - 2 Saat
14- Servis Esnasında ve Sonrasında Tepsi Taşıma Usulleri - 2 Saat
15- Boşların Toplanması ve Taşınması - 1 Saat
16- Servis Sonrası Masaların Toplanması ve Salon Temizliği - 3 Saat
 


GÜSEM BANKA HESAP BİLGİLERİ

Hesap Adı: G.Antep Üniversitesi Döner Sermaye Saymanlığı
Banka/Şube: Halkbank-Uydu Şubesi
IBAN NO: TR 20 0001 2001 3380 0080 0000 07
Not: Lütfen ödemelerinizde Ad Soyad, TC Kimlik No, Kurs Adı belirtiniz.
ÖNEMLİ UYARI Bankacılık uygulamalarından biri olan FAST yoluyla ödeme yapmayınız!!!
Sadece Havale veya EFT yöntemini kullanınız.

E-Posta Bültenimize Abone Olun

Yeni sertifika programları ve duyurulardan haberdar olun, indirimlerden faydalanın.