MİLLETVEKİLİ OLMAK İSTEYENLERE YÖNELİK POLİTİK PAZARLAMA

EĞİTİMİN AMACI: Milletvekili olmak isteyen kişilere yönelik politik pazarlamanın temel kavramlarını ve politikaya giden yolun nerelerden geçtiğinin püf noktalarını anlatmaktır. Eğitim süresi boyunca politikanın da aslında pazarlanabildiği, politik pazarlama araçlarının neler olduğu, iyi bir seçim kampanyasının nasıl olması gerektiği, politik pazarlamasını nelerin belirlediği ve politik pazarlama için altın fırsatların neler olduğu örnek olaylarla anlatılacaktır.

EĞİTİMİN ÖNEMİ: İnsan istek ve ihtiyaçları hız tanımadan büyük bir değişim yaşıyor. Bu değişimden her bilim dalı nasibini aldığı gibi sosyal bilimler de bu değişimlerden nasibini fazlasıyla almaktadır. Pazarlama bilimi de bu alanlardan bir tanesidir. Ürünlerin, hizmetlerin, düşüncelerin, aklımıza gelen her şeyin pazarlamaya konu olduğu gibi son dönemlerde politika da pazarlamaya konu olmaya başlamıştır. Özellikle demokrasi kültürü henüz tam oturmamış bizim gibi ülkelerde politik pazarlama eğitimlerinin politikaya olumlu bir katkı yaptığı yapılan araştırmalardan rahatlıkla görülmektedir. Bu eğitimin en önemli tarafı da budur. Daha nitelikli, daha donanımlı, siyasette katma değer, üretebilecek milletvekili olmak isteyen kişilere farkındalık oluşturabilecek bir eğitim vermektir.

BAŞVURU ŞARTLARI: Politikaya ilgi duyan herkes katılabilir.

NOTLAR:

Sınıflarımız 20 kişiliktir. 10 kişiyi bulması taktirde kurs açılacaktır.

PARAF KARTA 6 taksit imkanı

Program başladıktan sonra ücret iadesi yoktur.

EĞİTMEN HAKKINDA

YRD. DOÇ. DR. AHMET TAN

İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ/ İŞLETME

Gaziantep Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Üretim Yönetimi ve Pazarlama Anabilim Dalında öğretim üyesi Politik Pazarlama, Siyasal Reklamcılık, Siyasal İletişim olmak üzere pazarlama ile ilgili akademik araştırmalar yapmakta ve günlük yazılarına devam etmektedir.