Hemen Başvur

SERVİS PERSONELİ YETİŞTİRME PROGRAMI

1- Servis Departmanı, Önemi ve Organizasyon yapısı 2 Saat
2- Etkili İletişim (Çalışanlar ve Birimler Arası) 2  Saat
3- Kişisel Hijyen ve İşe Hazırlık 2 Saat
4- Salonun Servise Hazırlanması  2 Saat
5- Serviste Kullanılan Arabalar 3 Saat
6- Servantlar, Masalar, Masa Düzenleri ve Masaların Taşınması 3 Saat
7- Masa örtüleri, masa örtülerinin katlanması ve açılması 3 Saat
8- Kuver, Kuver Türleri ve Kuver Malzemeleri  5 Saat
9- Serviste Kullanılan Malzemeler ve Özel Servis Takımları 5 Saat
10- Takımların ve Bardakların silinmesi 2 Saat
11- Servis Tepsileri,  Tepsi Taşıma ve Tepsiyle Servis 2 Saat
12- Tabakların ve Bardakların taşınması (Boş ve dolu olarak) 2 Saat
13- Konuk Kabulü, Konukla İletişim, Konuk Memnuniyeti ve Konuk Uğurlama 2 Saat
14- Menü Siparişi Alma - (Online ve Manuel)  1 Saat
15-Klasik Usullerde Servis 1 Saat
16-Modern Usullerde Servis (Fransız, Rus, Amerikan, İngiliz ve Açık büfe servisi) 6 Saat
17- Özel yiyeceklerin servisi Özel tatlılar, özel yemekler 2 Saat
18- İçecek Makineleri Hazırlama (Kahve, Süt Vs.) 2 Saat
19- Soğuk ve Sıcak İçeceklerin Servisi 2 Saat
20- Mutfak Üniteleri ve Servis İlişkisi 2 Saat


GÜSEM BANKA HESAP BİLGİLERİ

Hesap Adı: G.Antep Üniversitesi Döner Sermaye Saymanlığı
Banka/Şube: Halkbank-Uydu Şubesi
IBAN NO: TR 20 0001 2001 3380 0080 0000 07
Not: Lütfen ödemelerinizde Ad Soyad, TC Kimlik No, Kurs Adı belirtiniz.
ÖNEMLİ UYARI Bankacılık uygulamalarından biri olan FAST yoluyla ödeme yapmayınız!!!
Sadece Havale veya EFT yöntemini kullanınız.

BAŞVURU YAP

SERVİS PERSONELİ YETİŞTİRME PROGRAMI için T.C. Kimlik Numaranızı yazarak başvuruya başlayınız.

NASIL BAŞVURU YAPABİLİRİM?
Videoyu izlemek için tıklayınız.

BAŞLAMADAN ÖNCE;
belgelerinin dijital kopyalarını sisteme yüklemek üzere hazırlayınız.




E-Posta Bültenimize Abone Olun

Yeni sertifika programları ve duyurulardan haberdar olun, indirimlerden faydalanın.