SERVİS PERSONELİ YETİŞTİRME PROGRAMI
1- Servis Departmanı, Önemi ve Organizasyon yapısı 2 Saat
2- Etkili İletişim (Çalışanlar ve Birimler Arası) 2 Saat
3- Kişisel Hijyen ve İşe Hazırlık 2 Saat
4- Salonun Servise Hazırlanması 2 Saat
5- Serviste Kullanılan Arabalar 3 Saat
6- Servantlar, Masalar, Masa Düzenleri ve Masaların Taşınması 3 Saat
7- Masa örtüleri, masa örtülerinin katlanması ve açılması 3 Saat
8- Kuver, Kuver Türleri ve Kuver Malzemeleri 5 Saat
9- Serviste Kullanılan Malzemeler ve Özel Servis Takımları 5 Saat
10- Takımların ve Bardakların silinmesi 2 Saat
11- Servis Tepsileri, Tepsi Taşıma ve Tepsiyle Servis 2 Saat
12- Tabakların ve Bardakların taşınması (Boş ve dolu olarak) 2 Saat
13- Konuk Kabulü, Konukla İletişim, Konuk Memnuniyeti ve Konuk Uğurlama 2 Saat
14- Menü Siparişi Alma - (Online ve Manuel) 1 Saat
15-Klasik Usullerde Servis 1 Saat
16-Modern Usullerde Servis (Fransız, Rus, Amerikan, İngiliz ve Açık büfe servisi) 6 Saat
17- Özel yiyeceklerin servisi Özel tatlılar, özel yemekler 2 Saat
18- İçecek Makineleri Hazırlama (Kahve, Süt Vs.) 2 Saat
19- Soğuk ve Sıcak İçeceklerin Servisi 2 Saat
20- Mutfak Üniteleri ve Servis İlişkisi 2 Saat
GÜSEM BANKA HESAP BİLGİLERİ
Banka/Şube: Halkbank-Uydu Şubesi
IBAN NO: TR 20 0001 2001 3380 0080 0000 07
Not: Lütfen ödemelerinizde Ad Soyad, TC Kimlik No, Kurs Adı belirtiniz.