TEMEL DÜZEY WEB TASARIM PROGRAMI

Başlangıç Tarihi: 20.07.2020

Program Saati: 11.00-13.00 arası

KURSUN AMACI ve ÖNEMİ:

İnternet günlük hayatımızdaki yerini sağlamlaştırmaya devam ederken İnternet üzerinden yapılan işlem çeşitliliği de her geçen gün artmaktadır. En basit işlerimizden en karmaşığına kadar birçok şeyi gerçekleştirebildiğimiz internet sitelerinin nasıl kurulabildiği ve işletildiği de bu sebeple daha fazla önem kazanmaktadır.  İnternet sitesi nedir, nasıl yapılır, hangi yazılımları ve kodlamaları içerir, bir site nasıl yayına alınır gibi soruların cevabını bu temel kursta bulmanız mümkündür. Kurs tamamlandıktan sonra iş ya da farklı amaçlı web siteleri tasarlanabilir ve sitelerin çalışma mantığı anlaşılabilir.

EĞİTİM SÜRESİ: Toplam 30 Ders Saati (45 dk) (15 Gün)  planlanmaktadır. Dersler haftanın her günü 11:00 ile 13:00 saatleri arasında online olarak gerçekleştirilecektir.

BAŞVURU ŞARTLARI: Öğrencilerin temel bilgisayar bilgisine sahip olmaları gerekmektedir.

EĞİTİM İÇERİĞİ:

• Temel Kavramlar (2 Saat)
  • HTML Etiketleme Dili Giriş  (12 Saat)
  • CSS Stil dili giriş (4 Saat)
  • Photoshop ile Tasarım (4 Saat)
  • FTP/Domain ve Hosting işlemleri(2 Saat)
  • Yeni teknikler  ve yöntemler (Web 2.0, HTML5,CSS3,Bootstrap) (4 Saat)

NOTLAR:

Eğitim ücretsizdir.

* Gaziantep Üniversitesi öğrencileri yararlanabilir.

*Kontenjan sınırlıdır.

*ön başvuru olarak alınmaktadır.

*kesin kayıt için güsem tarafından  iletişime geçilecektir.

*Kurs başladıktan sonra eğitim takvimi kursiyerlere verilecektir.

*Eğitim saatleri  kursu veren hoca tarafından değişiklik gösterebilir.

*GAUZEM sistemi üzerinden  online olarak verilecektir.

Kursu Verecek Eğitmen: Öğr.Gör. Fatih TAMER – TBMYO Elektronik ve Otomasoyon Bölümü

Bu kurs Suriyeli Öğrenciler Bur Programı kapsamında TDP ile ortaklı olarak açılmaktadır.