YÖKDİL / YDS İngilizce Hazırlık Kursu

Kursun Adı:  YDS/YÖKDİL
Eğitimcinin Adı: LEVENT YIKICI
Eğitimin Türü (Online-Yüzyüze ?) Yüz Yüze (ihtiyaç halinde online)
Eğitimin Hedef Kitlesi Lisans mezunları
Eğitim Takvimi Perşembe-Cuma 19:00-22:00                                                                                                             Cumartesi Pazar 13:00-17:00
Eğitimin Yeri GÜSEM Derslikleri
Eğitim Sonunda Sınav Yapılacaksa:                           Sınav Tarihi:  Mart Ayı YÖKDİL, Nisan YDS
Kursun Amacı: Lisanüstü akademik çalışmalar yapmak isteyen veya kurumiçi yükselmelerde dil notuna ihtiyaç duyan en az lisans mezunu kişiler yönelik YDS veya YÖKDİL sınavlarına hazırlık.
Eğitime Kimler Katılabilir? (Başvuru İçin Önkoşul Durumu):  YDS ve YÖKDİL sınavına hazırlık yapmak isteyenler
Kursun Önemi: Akademik çalışmalar yapmak için ülkemizdeki dil bilme önkoşulunda sıkıntı yaşayan öğrencilerin dil eğitimlerine öncülük etmek açmayı teklif ettiğimiz kursun en önemli hedefidir.
Kurs Sonu Elde Edilecek Kazanımlar:  (Bu kursun kişiye sağlayacağı avantajlar nelerdir?) Bahsi geçen sınavlarda başarılı olmaları ve İngilizce dilini sosyal,kültürel ve ekonomik hayatlarında kullanıbilecek kadar kursiyerlerin faydalanabileceklerini amaçlıyoruz.
Kurs Saati:  Haftada 10 saat olmak üzere toplam 12 haftada 120 saat.
Kurs İçeriği:  1. Temel gramer konuları,
2. Okuma becerisi,
3. Kelime bilgisi, YDS/YÖKDİL Sınav soru türleri analizi (Gramer, kelime, Cloze, cümle tamamlama, paragraf tamamlama, paragraf, farklı cümleyi bulma, çeviri, vb),
4. Deneme sınavları
Kursta Kullanılacak Programlar
Kurs Açmak İçin Gereken Asgari Katılımcı Sayısı: 10
Kurs Ücreti: 3200 TL
Programda Ders Verecek Eğitmenler: Doç. Dr. Emrah Cinkara, Dr. Levent Yıkıcı

NOT: Üniversitemiz personel, öğrencilerine ve mezun öğrencilerimize % 10 indirim uygulanacaktır.

Gruplara özel indirim uygulanmaktadır.

Kurs başladıktan sonra ücret iadesi kesinlikle yoktur.